skip to Main Content

Antivirus - Altijd virusvrij en up-to-date!

Antivirus

U twijfelt over uw ICT en Antivirus beveiliging? Ongetwijfeld speelt dit af en toe door uw hoofd. Echter heeft u geen zin in hoge kosten en een ICT partij die elke week over de vloer komt, daarom hebben wij een online antivirus oplossing. Deze oplossing zorgt op afstand voor de best mogelijke beveiliging en informeert ons wanneer er mogelijk risico’s bij u op het netwerk aangetroffen zijn. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Antivirus computer Breda
Op afstand beveiligd

Antivirus op afstand? Op elke computer (desktop- of laptopcomputer) installeren wij onze software die ons in staat stelt op afstand uw systeem in de gaten te houden. En uw privacy dan? Geen zorgen, wij zien inhoudelijk niet wat er op uw computer staat. De software stelt ons alleen in staat om antivirussoftware te laten draaien, en deze vervolgens actief te beheren.

Werktijden en updates

Als u achter u aan het werk bent wilt u graag door kunnen werken. Een antivirus die u lastigvalt met updates en scans is dan bijzonder vervelend. De meeste gebruikers klikken de goed bedoelde meldingen dan ook massaal weg. Met de nodige risico’s als van dien. Wij zorgen dat de scans worden uitgevoerd op tijdstippen dat het u wel schikt en updates, die gebeuren automatisch en buiten werktijden!

Vandaag nog extra beveiligd door onze antivirus?

Wij staan voor u klaar, via onderstaande knop vindt u naast ons telefoonnummer ook alle andere mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Back To Top