skip to Main Content

Back-up - Uw data altijd veilig!

Back-up

Uw meest kostbare bezit? Dat zijn uw foto’s, uw data, bedrijfsdata, digitale eigendommen, tekeningen, e-mails. Eigenlijk alle data op uw computer is voor u van belang! Meestal beseffen we dit pas bij een virus, brand of crash van een systeem. Dat kan ook anders. Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen. Alleen voor u inzichtelijk en bereikbaar maar wel altijd een kopie van uw data veilig buiten de deur!

Backup maken computer
Wat is waarde?

Een back-up kunt u zien als een USB stick, maar deze kan ook kapot gaan, daarom is het van belang online een goede back-up methodiek te hebben, zodat u locatie en apparaat onafhankelijk uw data kunt inzien en herstellen.

Data is geld waard, dus het online opslaan van al uw foto’s op facebook of al uw video’s op youtube is niet bepaald verstandig. Uiteraard heeft u een back-up op cdrom, diskette/floppy of nas maar bij brand, waterschade of veroudering gaat deze data verloren. Altijd op het moment dat u het nodig heeft.

Google Drive of OneDrive?

Uw foto’s van u privĂ© maar ook van uw bedrijf, bedrijfsplannen, tekeningen, video’s. Wij, mensen, verdubbelen elk jaar onze digitale data. Veel mensen doen dit op google drive of onedrive. Dit is geen backup, dit is een digitale opslag methodiek. Een veilige backup is een onafhankelijke kopie, welke u kunt inzien via een beveiligde omgeving. Een back-up is dus van levensbelang, helemaal bij virussen zoals cryptolockers, welke ook uw onedrive en google drive aantasten.

Interesse in een veilige online kopie?

U wenst een veilige online kopie van uw data middels onze backup methodiek? Dit kunt u eenvoudig regelen via een 30 dagen proefversie via onderstaande link.

Back To Top