skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Cloud werkplek

Je hoort iedereen erover praten. Kantoren en bedrijven om je heen gaan allemaal over op de cloud werkplek. Maar hoe werkt het eigenlijk en is het ook mogelijk voor jouw bedrijf? NL-XS helpt je graag verder, adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek.

Wat is een cloud werkplek precies?

Een cloud werkplek, ook wel online of digitale werkplek, is niet afhankelijk van servers of lokale netwerken. Er zijn ook veel bedrijven die wel online werken, maar ook nog gebruik maken van een lokaal netwerk. Wanneer alle software die gebruikt wordt niet meer op een lokale server of computer staat, maar gefaciliteerd wordt vanuit de cloud, spreek je echt van een cloud werkplek. Waarom zou je hiervoor kiezen; wat zijn de voordelen van een cloud werkplek? Wij leggen het je uit.

De voordelen van een cloud werkplek

Het is niet voor niets zo dat steeds meer bedrijven gebruik maken van een cloud werkplek; het heeft namelijk heel veel voordelen!

Je kan altijd en overal bij je documenten en hebt hier geen computer meer voor nodig. Op je telefoon in de trein of op een tablet op de bank; je kan overal bij.
Je bent nooit meer iets kwijt en werkt altijd met de laatste versie van je document. Zelfs als je iets hebt verwijderd is er nog geen man overboord; de meeste cloudservices bieden uitgebreid versiebeheer
Je bespaart op de kosten van hardware, software en licenties. Wanneer je bedrijf groeit, is dat geen probleem en kun je je pakket aanpassen. Je zit dan niet in de knoei met een ingewikkelde IT infrastructuur.

Een cloud werkplek door NL-XS

Ben je overtuigd en wil je ook graag over op een cloud werkplek? Of ben je benieuwd hoe het precies zou werken bij jou op kantoor en heb je er nog vragen over? NL-XS staat voor jeklaar. Vul het contactformulier in en wij bellen je binnen 24 uur terug.

Interesse in een cloud werkplek?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top