skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Webhosting: jouw bedrijf in Breda altijd bereikbaar!

Gebeurt het nog te vaak dat je website eruit ligt of misschien zelfs gehackt wordt? Werkt je e-mail niet goed of kunnen (potentiële) klanten je niet vinden in Google? Elke minuut die je onbereikbaar bent, kost je klanten! Goede webhosting is daarom erg belangrijk voor je bedrijf in Breda. Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie, website-onderhoud en webdesign. Bij ons vind je alles onder één dak. 

Zakelijke WordPress hosting op maat

Geen website is hetzelfde, dus waarom hostingpakketten dan wel? Wij zorgen voor passende hosting voor grote ondernemingen maar ook voor kleinere bedrijven. Zo heeft je bedrijf een samenstelling die past bij jouw eisen en wensen. Onze eigen cloud is dan ook een prima plaats voor de hosting en website van jouw bedrijf in Breda. 

Webhosting in de cloud

Wanneer je kiest voor NL-XS, bevindt je webhosting zich in onze cloud. Onze cloudomgeving wordt beheerd door onze eigen techneuten waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn. Over deze onbegrensde mogelijkheden vertellen we je natuurlijk graag meer maar je kunt er ook al over lezen in ons blog. 

Website-onderhoud

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden. Gelukkig kun je daarvoor ook bij ons terecht. Wij onderhouden, bouwen en updaten websites. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een goed beveiligde website, maar ook voor betere snelheid en up-to-date functionaliteit. Bij ons kun je terecht voor WordPress onderhoud voor een zeer lage prijs. Doordat we het onderhoud van WordPress sites volledig geautomatiseerd hebben, zijn we hier weinig tijd aan kwijt en profiteer je toch van een website die altijd up-to-date is.

Advies over het juiste webhostingpakket voor jouw bedrijf in Breda

Bij NL-XS krijg je unieke service op het gebied van webhosting.Wij adviseren je graag op het gebied van ICT vraagstukken; niet alleen op het gebied van webhosting maar we geven ook graag advies over antivirus en back-up. Wij stellen het juiste hostingpakket voor je bedrijf in Breda samen. Vul voor meer informatie het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Webdesign en SEO

Wij werken met vaste partners voor het ontwikkelen van websites en SEO. Zo heb je bij NL-XS één aanspreekpunt voor het ontwerpen, hosten en vindbaar maken van je webshop. 

Domeinregistratie

Bij ons kunt u ook terecht voor een goede domeinnaam. Wij weten waar deze aan moet voldoen; een goede domeinnaam is uniek en past zowel bij uw doelgroep als bij uw bedrijf. Wij helpen u graag met het bedenken en registreren van uw domeinnaam op internet. 

Interesse in zakelijke hosting van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top