skip to Main Content

Welkom op de klantenomgeving van NL-XS

Op deze pagina vindt u links naar onze contactgegevens, e-mailadres, klantenpaneel en onze kennisbank.

ICT Advies
Wilt u groeien met uw bedrijf?Wilt u kosten besparen op uw ICT uitgaven?Wenst u een nieuwe visie op uw huidige ICT omgeving?Wij helpen u verder!Uw ICT vraag wordt door onze ICT adviseur beantwoord!

Maak het niet moeilijker dan het al is, met een goed ICT Advies kom je verder!

Een professionele ICT partij gevestigd in Prinsenbeek (nabij Breda). Wij leveren ICT diensten over het gehele land voor de particulier tot het grootbedrijf. Met onze vaste diensten focussen ons wijzelf op het  MKB tot 150 man personeel. Wij kunnen een toevoeging zijn op uw huidige ICT personeel of wij kunnen het beheer van uw ICT omgeving overnemen.

Met ons onafhankelijk ICT advies zijn wij altijd de helikopterview die u inzicht en overzicht geeft over uw ICT vraagstuk.

Uw probleem is onze uitdaging!

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste ICT oplossingen, dat is onze missie.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Geen lagen management en allerlei verplichte diensten, uw vraag en ons antwoord. Gewoon persoonlijk.

Succes delen

Samen maak je het succes, uw ICT vraag en ons antwoord. Zonder uw vraag geen antwoord dus samen bouw je aan succes.

Betaalbaar

ICT Advies moet betaalbaar zijn, daarom is een vrijblijvende vraag ook vrijblijvend. Een afspraak, een afspraak en bespreken wij ICT oplossingen voor ze op factuur verschijnen.

Onze werkwijze

Onze basisprincipes zorgen voor een snelle en doelmatige aanpak.

Gereedschap

ICT is geen doel opzich. Het is onderdeel van een gehele keten van schakels. Schakels die samen moeten werken naar de wens/doel van de klant. De klant wil iets bereiken, om dit te bereiken is ICT benodigd. ICT is een stuk gereedschap wat helpt bij het bereiken van het doel.

 

KITS Keep IT Simple

Maak ICT niet moeilijker of lastiger dan nodig. De klant wil van A naar B, de meeste ICT bedrijven leveren dan ook C t/m Z erbij (“uit veiligheid/voorzorg etc”). Als dingen niet nodig zijn, laat ze dan weg, durf dit ook. Het bespaart tijd/geld maar ook potentiële problemen.

 

 

ONDERHOUD

Een ICT omgeving is niet anders dan een auto, tuin, woning of welk onderdeel dan ook. Ook ICT omgevingen zijn gebaat bij onderhoud. De hoeveelheid is bespreekbaar maar onderhoud is nodig voor stabiliteit en veiligheid van uw ICT omgeving.

SAMEN

Samen bouw je aan succes, ICT kan niet een onzichtbaar of ondefinieerbaar object zijn. Een ICT component, ICT specialist of welk onderdeel dan ook binnen de ICT is onderdeel van uw organisatie. Samen maak je het verschil en samen bouw je aan het succes.

 

 

Laat ons u adviseren, neem vrijblijvend contact met ons op:

Back To Top