skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

NL-XS: hét ICT bedrijf in Breda en omgeving

In de stad van NAC, de parel van het zuiden. Daar waar de technologische ontwikkelingen niet stilstaan door grote organisaties zoals CM Payments is ook voor jouw organisatie een partij die de ICT uit handen kan nemen. Wij leveren vanuit NL-XS op basis van een vaste maandprijs de oplossing voor jouw ICT vraagstuk in Breda!

De kracht van een bereikbare website!

Veel MKB-ers in Breda begrijpen dat een website kan bijdragen aan het verhogen van de omzet in de vorm van online verkoop, maar online verkoop is niet de belangrijkste reden om een eigen website te (laten) maken. Zo hebben de meeste ondernemers (93 procent) een website om de online zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten, ofwel ervoor te zorgen dat hun bedrijf online vindbaar is. Het aantonen van expertise, het versterken van de geloofwaardigheid en het genereren van meer bereik (alle drie rond de 85 procent), zijn andere redenen om een website te (laten) maken. Naast het maken van een website moet deze snel en altijd bereikbaar zijn. NL-XS levert hiervoor de passend webhosting oplossingen voor jouw bedrijf!

Een managed werkplek van NL-XS de stille kracht in jouw bedrijf

Allereerst bieden wij altijd oplossingen op maat, omdat elk bedrijf natuurlijk anders is. Middels een managed werkplek voorzien bij de ZZP of MKB organisatie van een werkbare oplossing. Altijd en overal ongestoord kunnen werken. Documenten staan veilig in onze private cloud wanneer je gebruik maakt van onze managed werkplek. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen en gaan dan op zoek naar de beste oplossing. Proactief houden wij alles in de gaten en waarschuwen je op tijd wanneer wij zien dat je WIFI netwerk, je managed werkplek of je VoIP telefoon even niet zou werken. Uiteraard lossen wij problemen ook direct voor je op. Dag en nacht staan wij voor je klaar!

Altijd bereikbaar via VoIP in Breda

Bij NL-XS in Breda weten wij wat het bereikbaar zijn betekend. Jouw organisatie moet dag en nacht kunnen opereren zonder verstoringen. In Breda, onze thuishaven hebben wij een diverse groep aan klanten welke gebruik maken van onze webhosting, narrowcasting en VoIP oplossingen. Wij helpen zowel MKB als Enterprise bedrijven met technisch hoogwaardige wifi netwerken, telefonie systemen of communciatie oplossingen. Wij laten de enterprise weten hoe efficient het kan in het MKB en laten het MKB weten hoe veel goedkoper het kan door enterprise oplossingen voor MKB prijzen! Voor elke vraag op het gebied van ICT ben je bij NL-XS in Breda aan het juiste adres.

Jouw bedrijf via VoIP bereikbaar in Breda!

Bereikbaarheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven maar 65% van de inkomende gesprekken beantwoorden. Onbereikbaar zijn voor vragen of klachten brengt in deze tijd behoorlijke gevolgen met zich mee. Bij verminderde bereikbaarheid kan het vertrouwen van klanten dalen en kunnen ze uiteindelijk zelfs overstappen naar de concurrent. Hoe bereikbaar ben jij eigenlijk? Zorg dat je voortaan geen gesprek meer mist en sluit je bij ons aan!

Neem contact op met ons VoIP en ICT bedrijf in Breda

Heb je vragen op het gebied van VoIP, Webhosting, Cloud of  op welk IT technisch vlak dan ook? NL-XS staat voor je klaar. We horen graag waarmee we je kunnen helpen! Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!  

Heb jij een dringende vraag?

Sandra Vissers – Webdesign Bureau Breda

Vanuit Startsterk.nl werk ik, al sinds 2010, op regelmatige basis nauw samen met NL-XS als het gaat om de levering van hosting & domeinnamen. NL-XS levert voor al onze klanten een betrouwbare, snelle en stabiele hosting-omgeving. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar nieuwe, betere en snellere oplossingen om aan de behoefte van hun klanten te kunnen voldoen. Iets wat voor ons belangrijk is, in de snel evoluerende internetbranche! Bovendien kunnen zowel wij, en dus ook onze klanten, altijd rekenen op de beste klantenservice. Iets dat voor ons absoluut goud waard is!

Dave Hipke – DJ School Breda / DJ School International

Ken from NL-XS has a good personality, that makes him good for the IT business and the things he does. He is learning quick and knows where he is talking about, and if he doesn’t know he will find a way to know. I call it “a self made man”. When Ken stays Ken, he will become a very good IT engineer.

Onze projecten in de regio Breda / Prinsenbeek

Drankbudget.nl

DrankBudget.nl – Webhosting Webwinkel Webshop

Een webwinkel die snel en altijd online is. Bier en Borrels, de lokale drankenwinkel in…

Lees meer

ICT Advies bij De Parel Dranken

Gezelligheid met een serieuze bereikbaarheid! De grootste drankenhandel van Breda, zit gevestigd in Prinsenbeek. De…

Lees meer

Tapverhuur Prinsenbeek – Nieuwe ERP Planning software!

Nieuwe ERP en Planning Software? Voor een van onze relaties, TapverhuurPrinsenbeek is planning en bereikbaarheid van levensbelang.…

Lees meer

Bart van den Oord Hoveniers uit Prinsenbeek

Groei samen met het bedrijf, met passend ICT advies. Een van de snelst groeiende hoveniers…

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top