ICT projecten & consultancy

ICT consultancy van NL-XS

Wanneer je bedrijf groeit, zal je steeds vaker tegen steeds complexere ICT vraagstukken aanlopen. Misschien heb je zelf wel wat ICT kennis in huis, maar voor de grotere vraagstukken is het in ieder geval fijn om andere inzichten te krijgen en te kunnen sparren. Voor advies op het gebied van complexe ICT vraagstukken of het uitbesteden van grotere projecten, neem je contact op met NL-XS.

NL-XS

ICT-Diensten

NL-XS: een van de meest flexibele ICT consultancy bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar ICT consultancy bedrijven, kan het nogal een zoektocht zijn. Want welk bedrijf sluit het beste aan bij jouw wensen? NL-XS is er voor eenmalige
opdrachten of terugkerende projecten. Flexibiliteit staat zijn ons hoog in het vaandel. Wanneer er een storing is of problemen zich voordoen, staan we paraat. Wil je overstappen op VoIP of wil je gaan werken in de cloud? Is de wifi op jouw kantoor of terrein slecht en niet overal even sterk, of is je bedrijf zodanig gegroeid dat je voor een grote uitdaging staat op het gebied van systeembeheer? Wat het ook is, je schakelt NL-XS in voor flexibele en daadkrachtige ICT consultancy.

Neem contact met ons op voor ICT consultancy

Staat je bedrijf dus voor complexe ICT vraagstukken? Kom je hier met de interne kennis en kunde niet uit, en heb je advies nodig van een ICT specialist? Dan kun je terecht bij NL-XS. Maar ook wanneer jouw ICT’er tijdelijk niet aan het werk is, bijvoorbeeld door ziekte of door vakantie, kun je bij ons terecht. Iemand extra nodig om te sparren over de juiste oplossing? NL-XS staat voor je klaar.
Neem om de mogelijkheden te bespreken vrijblijvend contact met ons op.

Deze klanten gingen je voor

Interesse in ICT Consultancy van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.