skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

ICT bedrijf in Etten-Leur en omgeving

Kan jouw bedrijf in Etten-Leur wel wat hulp gebruiken op het gebied van ICT? NL-XS staat voor je klaar. Wij zijn een flexibel ICT bedrijf dat werkzaam is in de wijde omgeving van Etten-Leur en we helpen je graag met al je IT vraagstukken. Of het nu gaat om een beveiligd wifinetwerk of systeembeheer, wij staan je bij en zorgen er met op maat gemaakte oplossingen voor dat jouw IT je nooit in de steek laat.

NL-XS: anders dan andere ICT bedrijven in Etten-Leur, Hoeven, Zevenbergen of Sint Willebrord

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Ieder bedrijf is anders en heeft dus andere behoeftes op het gebied van ICT. Doordat wij zowel voor het MKB als voor grote enterprises werken, kunnen we iedereen helpen. We gebruiken de IT kennis uit grote enterprises om MKB’ers verder te helpen en bieden enterprises praktische oplossingen waar ze anders niet aan gedacht hadden. 

Daarnaast doen wij niet aan uurtje-factuurtje; wij werken altijd met een fixed price. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Voor deze fixed price kun je dan ook verwachten dat je IT altijd draaiende is en je daar verder niet naar om hoeft te kijken. Wij ontzorgen je compleet en vallen je dan ook niet lastig met ongevraagde updates. Wanneer zich onverhoopt toch een noodgeval of storing voordoet, staan wij 24/7 voor je klaar. Want zo’n noodgeval doet zich natuurlijk vrijwel nooit binnen kantoortijden voor. Daarom zijn we er ook in de avonduren en op zon- en feestdagen. 

Diverse ICT diensten

Jouw bedrijf in Etten-Leur kan bij ons terecht voor verschillende ICT diensten. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij een IT vraagstuk wat je hier niet tussen ziet staan, kunnen wij je helpen. We bespreken graag jouw wensen en vragen en komen dan met een oplossing op maat! Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende diensten: 

Vrijblijvend de ICT van jouw bedrijf in Etten-Leur bespreken?

Ook actief in de omgeving van Etten-Leur, zoals Hoeven, Zevenbergen en Sint Willebrord!

Zit jouw bedrijf met wat ICT vraagstukken die intern niet opgelost kunnen worden? Een slecht wifibereik, een website die er steeds uit ligt of bellen jullie nog steeds via de traditionele telefoonlijn? Slecht tot geen systeembeheer of slechte beveiliging van vertrouwelijke gegevens? Waarvoor je ook hulp nodig hebt, wij staan voor je klaar. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Vul ons contactformulier in en wij bellen je binnen 24 uur terug. 

Heb jij een dringende vraag?

Koen Evers – We Talk SEO

NL-XS is altijd bereikbaar en heeft veel IT kennis. Ken is echt een topper, pro actief en altijd fijn om mee te werken.

Rob van de Laar – Network architect Atos

Ken from NL-XS is a good team player. He has a lot of experience and knows a lot about server environments.

Projecten in Etten-Leur, Hoeven, Zevenbergen en Sint Willebrord

De Menmoerhoeve (Camping WIFI)

Wifi Vraag: Nee wij van NL-XS leveren geen stroom of water maar wel gegarandeerd goede…

Lees meer
Mario Passetto

Mario Pasetto uit Etten-Leur

Een nieuwe bedrijfsnaam, dat was de reden voor Mario Pasetto om contact te zoeken met…

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top