skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Op zoek naar een ICT bedrijf in Oosterhout?

Zijn er ICT problemen binnen je bedrijf in Oosterhout? Ben je simpelweg op zoek naar een nieuw ICT bedrijf dat jouw organisatie kan helpen en bijstaan bij verschillende projecten? Om welke werkzaamheden het ook gaat, NL-XS staat voor je klaar. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij er geen omkijken naar hebt en je volledig kan focussen op je core business.

NL-XS: flexibel ICT bedrijf in Oosterhout

NL-XS is er voor alle ICT gerelateerde zaken waar jouw bedrijf in Oosterhout mee te maken kan krijgen. We zijn er voor eenmalige projecten zoals het aanleggen van een goed, veilig en dekkend wifinetwerk of voor terugkerende zaken zoals proactief systeembeheer. We bieden altijd een oplossingen op maat en staan bekend om onze flexibele dienstverlening. Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende zaken: 

Anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Oosterhout, Dongen en Rijen

Wat is er dan zo anders aan NL-XS dan andere IT bedrijven in de omgeving van Oosterhout? Wij bieden elk bedrijf een oplossing op maat en bieden deze aan voor een fixed price. Zo heb je geen verrassingen achteraf. Wij zorgen er dan voor dat jij zelf helemaal geen omkijken meer hebt naar jullie ICT probleem of vraagstuk, zodat je je kan focussen op je core business. Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien, altijd. Hiervoor werken we niet met uurtje factuurtje en blijven we niet eindeloos rapporteren dat we ons werk gedaan hebben. Dat doen we, proactief, en dat weet je omdat jouw ICT services vlekkeloos blijven draaien. In principe hoor, spreek of zie je ons niet veel. Je kan er gewoon altijd vanuit gaan dat alles werkt. En mocht zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoen, dan staan wij écht 24/7 voor je klaar; ook op zon- en feestdagen.

Heb jij ook ICT problemen met je bedrijf in Oosterhout, Rijen of Dongen?

Wanneer jouw bedrijf in Oosterhout hulp nodig heeft op bepaalde ICT vlakken, staat NL-XS voor je klaar. Ook als je op onze site niet precies vindt wat jij nodig hebt, kunnen we daar altijd over in gesprek gaan. Wij hebben de nodige kennis en kunde in huis om jou te helpen. We komen graag eens vrijblijvend bij je langs! Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug.

Heb jij een dringende vraag?

Marcel de Groot – DBA Ministerie BZK

NL-XS bestaat uit harde werkers met goede sociale vaardigheden. Gaan voor logica en willen er voor de klant zijn, prettig als DBA met hun samengewerkt!

Projecten in Oosterhout of omgeving

Taxi en Touringcar bedrijf Vos uit Zevenbergen

Een taxi vanuit de cloud. Een taxibedrijf heeft een belangrijk doel, het vervoer faciliteren van…

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top