ICT Oosterhout

Oosterhout, familiestad!

Op zoek naar een ICT bedrijf in Oosterhout?

Zijn er ICT problemen binnen je bedrijf in Oosterhout? Ben je simpelweg op zoek naar een nieuw ICT bedrijf dat jouw organisatie kan helpen en bijstaan bij verschillende projecten? Om welke werkzaamheden het ook gaat, NL-XS staat voor je klaar. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij er geen omkijken naar hebt en je volledig kan focussen op je core business.

NL-XS

ICT-Diensten

NL-XS: flexibel ICT bedrijf in Oosterhout

NL-XS is er voor alle ICT gerelateerde zaken waar jouw bedrijf in Oosterhout mee te maken kan krijgen. We zijn er voor eenmalige projecten zoals het aanleggen van een goed, veilig en dekkend wifinetwerk of voor terugkerende zaken zoals proactief systeembeheer. We bieden altijd een oplossingen op maat en staan bekend om onze flexibele dienstverlening. Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende zaken:

Anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Oosterhout, Dongen en Rijen

Wat is er dan zo anders aan NL-XS dan andere IT bedrijven in de omgeving van Oosterhout? Wij bieden elk bedrijf een oplossing op maat en bieden deze aan voor een fixed price. Zo heb je geen verrassingen achteraf. Wij zorgen er dan voor dat jij zelf helemaal geen omkijken meer hebt naar jullie ICT probleem of vraagstuk, zodat je je kan focussen op je core business. Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien, altijd. Hiervoor werken we niet met uurtje factuurtje en blijven we niet eindeloos rapporteren dat we ons werk gedaan hebben. Dat doen we, proactief, en dat weet je omdat jouw ICT services vlekkeloos blijven draaien. In principe hoor, spreek of zie je ons niet veel. Je kan er gewoon altijd vanuit gaan dat alles werkt. En mocht zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoen, dan staan wij écht 24/7 voor je klaar; ook op zon- en feestdagen.

Heb jij ook ICT problemen met je bedrijf in Oosterhout, Rijen of Dongen?

Wanneer jouw bedrijf in Oosterhout hulp nodig heeft op bepaalde ICT vlakken, staat NL-XS voor je klaar. Ook als je op onze site niet precies vindt wat jij nodig hebt, kunnen we daar altijd over in gesprek gaan. Wij hebben de nodige kennis en kunde in huis om jou te helpen. We komen graag eens vrijblijvend bij je langs! Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug.

Interesse in ICT Consultancy van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

icon

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

icon

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

icon

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

icon

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

icon

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

icon

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

icon

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

icon

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.