ICT Oosterhout

Oosterhout, familiestad!

Op zoek naar een ICT bedrijf in Oosterhout?

Zijn er ICT problemen binnen je bedrijf in Oosterhout? Ben je simpelweg op zoek naar een nieuw ICT bedrijf dat jouw organisatie kan helpen en bijstaan bij verschillende projecten? Om welke werkzaamheden het ook gaat, NL-XS staat voor je klaar. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij er geen   omkijken naar hebt en je volledig kan focussen op je core business.

NL-XS

ICT-Diensten

NL-XS: flexibel ICT bedrijf in Oosterhout

NL-XS is er voor alle ICT en automatiseringsgerelateerde zaken waar jouw bedrijf in Oosterhout mee te maken kan krijgen. We zijn er voor eenmalige projecten zoals het aanleggen van een goed, veilig en dekkend wifinetwerk of voor terugkerende zaken zoals proactief systeembeheer. We bieden altijd een oplossingen op maat en staan bekend om onze flexibele dienstverlening. Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende zaken:

Anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Oosterhout, Dongen en Rijen

Wat is er dan zo anders aan NL-XS dan andere IT bedrijven in de omgeving van Oosterhout? Wij bieden elk bedrijf een oplossing op maat en bieden deze aan voor een fixed price. Zo heb je geen verrassingen achteraf. Wij zorgen er dan voor dat jij zelf helemaal geen omkijken meer hebt naar jullie ICT-probleem of vraagstuk, zodat je je kan focussen op je core business. Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien, altijd. Hiervoor werken we niet met uurtje factuurtje en blijven we niet eindeloos rapporteren dat we ons werk gedaan hebben. Dat doen we, proactief, en dat weet je doordat jouw ICT-services vlekkeloos blijven draaien. In principe hoor, spreek of zie je ons niet veel. Je kunt er gewoon altijd vanuit gaan dat alles werkt. Mocht zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoen, dan staat ons automatiseringsbedrijf klaar voor jouw bedrijf in Oosterhout. Wij staan écht 24/7 voor je klaar; ook op zon- en feestdagen.

Altijd sterke zakelijke wifi

Niets is zo irritant als een slecht functionerende wifiverbinding. Haperende webpagina’s en lange laadtijden vinden wij niet meer van deze tijd. Daarom bieden wij ondersteuning op het gebied van veilige wifi en wifibeveiliging in Oosterhout. Wij verzorgen onder andere de aanleg van veilige wifinetwerken in Oosterhout en omstreken en kunnen deze netwerken ook proactief onderhouden.

Overstappen naar VoIP voor jouw bedrijf in Oosterhout

VoIP wint steeds meer aan populariteit en is inmiddels de standaard voor vele bedrijven. Met VoIP ben je overal bereikbaar via je vaste nummer, ook op mobiel of via een app. Geen wonder dus dat veel ondernemers en bedrijven dit interessant vinden voor hun medewerkers. Bij NL-XS betaal je een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Hierdoor kun je dus eenvoudig op- en afschalen en betaal je nooit teveel. Bovendien bespaar je met VoIP telefonie direct op je maandelijkse kosten. Interesse? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Heb jij ook ICT problemen met je bedrijf in Oosterhout, Rijen of Dongen?

Wanneer jouw bedrijf in Oosterhout hulp nodig heeft op bepaalde ICT vlakken, staat NL-XS voor je klaar. Wij zijn tevens in te schakelen voor bedrijven in Breda, Rijen, Dongen, Tilburg, Waalwijk en Zundert. Ook als je op onze site niet precies vindt wat jij nodig hebt, kunnen we daar altijd over in gesprek gaan. Wij hebben de nodige kennis en kunde in huis om jou te helpen. We komen graag eens vrijblijvend bij je langs! Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug.

Interesse in ICT Consultancy van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.