ICT Roosendaal

Beleef 't in Roosendaal!

Jouw ICT door NL-XS in Roosendaal

Elk bedrijf, groot of klein, heeft te maken met IT-vraagstukken. Dus ook jouw bedrijf in Roosendaal. Misschien heb je intern wel iemand die het een en ander kan maken en regelen, maar grote vraagstukken vereisen toch wat meer kennis en kunde. Je hebt dan een bedrijf nodig dat flexibel en proactief is en je een IT-oplossing op maat biedt. NL-XS staat voor je klaar!

NL-XS

ICT-Diensten

ICT diensten voor een fixed price

Wel eens met een bedrijf gewerkt dat uiteindelijk “toch langer bezig was dan gepland” en achteraf veel meer factureert dan vooraf besproken? Wij begrijpen dat niets vervelender is dan dat. Wij bieden je een oplossing op maat met een fixed price, wat de werkzaamheden ook zijn. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en profiteer je van ICT services die altijd draaien. Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

VoIP oplossingen voor jouw organisatie in Roosendaal

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van VoIP telefonie in Roosendaal, denk hierbij aan het implementeren van vaste telefoonnummers, VoIP Trunk en het opstellen van een volledige telefooncentrale. Wij kunnen tevens een naadloze integratie verzorgen tussen vaste en mobiele lijnen. Als klant betaal je hiervoor geen investeringskosten maar een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Hierdoor kan jouw telefooncentrale makkelijk met jou meegroeien en eventueel krimpen.

Zakelijke wifi voor jouw bedrijf

Wil jij perfect werkende wifi voor jouw organisatie? Wij kunnen jouw netwerk proactief onderhouden en beheren. Hierbij zorgen we uiteraard voor een goede wifibeveiliging, want je wilt bij de aanleg van een veilig wifinetwerk voor jouw bedrijf in Roosendaal natuurlijk wel dat jouw gegevens goed beschermd zijn. NL-XS biedt jou de zekerheid van een goed beveiligd netwerk en indien gewenst kunnen we ook een gastnetwerk aanleggen. Zo hebben zowel medewerkers als gasten toegang tot het internet en kunnen gasten geen verbinding maken met de server of interne data. Wij leveren altijd maatwerk oplossingen en kunnen zowel ondersteunen in het eenmalig aanleggen van een wifinetwerk als in het maandelijks beheer.

NL-XS: een van de meest flexibele ICT bedrijven in Roosendaal, Oudenbosch, Sprundel, Rucphen en omgeving

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn we flexibel in onze diensten; we bieden altijd oplossingen op maat. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft dan ook een andere ICT-behoefte of probleem. Daarnaast zijn we ook flexibel wanneer zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoet. We zijn 24/7 bereikbaar. En dan bedoelen we ook écht 24/7 want je kunt ons ook ‘s avonds en op zon- en feestdagen bereiken. We helpen je dan direct en lossen het voor je op. Naast Roosendaal bieden wij ook maatwerk oplossingen aan voor bedrijven in Breda, Oosterhout, Oudenbosch, Sprundel, Rucphen, Tilburg, Waalwijk en Zundert.

Neem contact op met ons ICT bedrijf in Roosendaal

Heeft jouw bedrijf in Roosendaal dus hulp nodig op het gebied van automatisering? Of het nu gaat om webhosting, systeembeheer of narrowcasting; NL-XS is het ICT bedrijf waar je naar op zoek bent. We vertellen je graag meer over ons automatiseringsbedrijf in de buurt van Roosendaal en de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Vul voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Interesse in ICT Consultancy van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.