skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Jouw ICT door NL-XS in Roosendaal

Elk bedrijf, groot of klein, heeft te maken met IT vraagstukken. Dus ook jouw bedrijf in Roosendaal. Misschien heb je intern wel iemand die het een en ander kan maken en regelen, maar grote vraagstukken vereisen toch wat meer kennis en kunde. Je hebt dan een bedrijf nodig dat flexibel en proactief is en je een IT oplossing op maat biedt. NL-XS staat voor je klaar!

ICT diensten voor een fixed price

Wel eens met een bedrijf gewerkt dat uiteindelijk “toch langer bezig was dan gepland” en achteraf veel meer factureert dan vooraf besproken? Wij begrijpen dat niets vervelender is dan dat. Wij bieden je een oplossing op maat met een fixed price, wat de werkzaamheden ook zijn. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en profiteer je van ICT services die altijd draaien. Je kunt bij ons onder andere terecht voor: 

NL-XS: een van de meest flexibele ICT bedrijven in Roosendaal, Oudenbosch, Sprundel, Rucphen en omgeving

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn we flexibel in onze diensten; we bieden altijd oplossingen op maat. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft dan ook een andere ICT behoefte of probleem. Daarnaast zijn we ook flexibel wanneer zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoet. We zijn 24/7 bereikbaar. En dan bedoelen we ook écht 24/7 want je kunt ons ook ‘s avonds en op zon- en feestdagen kunt bereiken. We helpen je dan direct en lossen het voor je op. 

Neem contact op met ons ICT bedrijf in Roosendaal

Heeft jouw bedrijf in Roosendaal dus hulp nodig op het gebied van ICT? Of het nu gaat om webhosting, systeembeheer of narrowcasting; NL-XS is het ICT bedrijf waar je naar op zoek bent. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Vul voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Heb jij een dringende vraag?

  Hans Wierikx – CIO @leisure

  Ik heb Ken van NL-XS leren kennen als een vakkundig, enthousiast en snel lerend persoon die goed in staat is in te spelen op de behoefte van de klant. Het was plezierig samenwerken

  Onze projecten in de regio Roosendaal

  De Menmoerhoeve (Camping WIFI)

  Wifi Vraag: Nee wij van NL-XS leveren geen stroom of water maar wel gegarandeerd goede…

  Lees meer
  Mario Passetto

  Mario Pasetto uit Etten-Leur

  Een nieuwe bedrijfsnaam, dat was de reden voor Mario Pasetto om contact te zoeken met…

  Lees meer

  Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

   Back To Top