skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

NL-XS: hét ICT bedrijf in Tilburg en omgeving

Op zoek naar een ICT bedrijf in Tilburg dat jouw organisatie kan helpen met verschillende problemen of vraagstukken? Een bedrijf waar je van op aan kan en wat ervoor zorgt dat jouw ICT services altijd blijven draaien? NL-XS is het ICT bedrijf in Tilburg waar jij naar op zoek bent. Wij bieden verschillende IT diensten voor een fixed price en staan altijd voor je klaar wanneer zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoet.

Narrowcasting, webhosting en meer ICT diensten in Tilburg

Bij NL-XS in Tilburg kun je terecht voor verschillende ICT diensten, zoals narrowcasting en webhosting. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor WordPress onderhoud, VoIP telefonie, systeembeheer, een zakelijk wifinetwerk, ICT projecten en nog veel meer. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om jouw bedrijf te kunnen helpen. We hebben zowel MKB’ers als grote enterprises als klanten waardoor we de kennis uit beide takken kunnen gebruiken en delen. We laten MKB’ers zien hoe het makkelijker kan en enterprises hoe het goedkoper kan. Voor een oplossing op maat zit je bij NL-XS goed!

Flexibel en proactief systeembeheer en netwerkbeheer in Tilburg

Goed systeembeheer en netwerkbeheer is erg belangrijk, ook voor jouw bedrijf in Tilburg. Er komen nieuwe collega’s en computers bij, er gaan er weer weg en je werkt met servers, via een netwerk of in de cloud. Je wil natuurlijk dat dit altijd blijft draaien, zodat jij je kan focussen op je core business. NL-XS zorgt voor proactief systeembeheer, netwerkbeheer en ICT beheer zodat jouw bedrijf in Tilburg nooit stil ligt. Waar veel bedrijven pas helpen wanneer zich een storing voordoet, is NL-XS proactief zodat je systemen altijd goed en veilig blijven draaien.

De voordelen van goed ICT beheer voor jouw bedrijf in Tilburg

Wanneer je kiest voor ICT beheer, systeembeheer en netwerkbeheer door NL-XS voor jouw bedrijf in Tilburg, profiteer je van verschillende voordelen. Zo wordt de productiviteit binnen je bedrijf verhoogd doordat alle systemen snel en betrouwbaar zijn. Door onze proactieve dienstverlening, worden potentiële problemen in een vroeg stadium al voorkomen en is je netwerk altijd up-to-date en optimaal beveiligd. Wanneer zich toch storingen voordoen, lossen we ze snel op. Je betaalt een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Daar kun je hier meer over lezen.

De kracht van een managed werkplek van NL-XS

Flexibiliteit en proactiviteit zijn twee waarden die bij ons zeer hoog in het vaandel staan. Allereerst bieden wij altijd oplossingen op maat, omdat elk bedrijf natuurlijk anders is. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen en gaan dan op zoek naar de beste oplossing. Daarnaast kun je ons altijd bereiken, of het nu 3 uur ‘s middags is of 8 uur ‘s avonds op een zondag. Storingen of noodgevallen doen zich natuurlijk nooit voor onder kantoortijd; dat is altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij zorgen ervoor dat ook dan alles opgelost wordt. Daarnaast kun je vertrouwen op onze proactieve dienstverlening, of het nu om WordPress onderhoud, systeembeheer of wifi gaat. Wij houden alles in de gaten en waarschuwen je op tijd wanneer er iets mis dreigt te gaan.

Neem contact op met ons ICT bedrijf in Tilburg

Heeft jouw bedrijf in Tilburg wat ondersteuning nodig op het gebied van ICT, op welk vlak dan ook? NL-XS staat voor je klaar. We horen graag waarmee we je kunnen helpen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met je. Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!  

Heb jij een dringende vraag?

Bram Fransen – Cloud Linux Engineer

Als projectmanager was het erg fijn werken met NL-XS. Ze zorgen ervoor dat alle componenten op een professionele manier doorgevoerd worden en houdt iedereen netjes op de hoogte. Kortom een fijn bedrijf met veel kennis in hun vakgebied.

Onze projecten in de regio Tilburg Eindhoven

TUE-TechnischeUniversiteitEindhoven

Consultancy bij Technische Universiteit Eindhoven – TUe

Eindhoven - Technische Universiteit TUe Midden in het hart van de technologische ontwikkelingen. Het hart…

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top