skip to Main Content

Cloud oplossingen – Breda – Prinsenbeek – Etten-Leur – Zevenbergen

NL-XS voor al uw cloud en web ICT oplossingen!

Bent u opzoek naar passende ICT oplossingen? Heeft u cloud oplossingen nodig? Of bent u opzoek naar goede webhosting en weboplossingen? Heeft u last van spam en hiervoor antispam nodig? Of wilt u soms uw SSL verbeteren? Zit u in de regio Breda, waaronder Etten-leur, Zevenbergen en Prinsenbeek? NL-XS.com is een onafhankelijke dienstverlener waar u terecht kunt met alle mogelijke situaties op ICT vlak. U kunt als particulier maar ook zakelijk kan gebruik maken de van vele diensten die NL-XS.com te bieden heeft. NL-XS.com is een preferente partner voor organisaties en bedrijven in diverse steden zoals, Breda, Zevenbergen, Prinsenbeek en Etten-leur.

NL-XS dienstenIOT Cloud Oplossingen

Computer Prinsenbeek

U kunt niet alleen terecht bij ons voor webhosting, SSL, cloud oplossingen, weboplossingen en antispam. Bij ons kunt u ook terecht voor advies bij vragen over deze zaken.

 

Weboplossingen: Webhosting, SSL en domeinnamen

Bent u op zoek naar passende weboplossingen, voor zaken zoals webhosting en SSL, voor een groot of kleiner bedrijf? Of heeft u andere weboplossingen nodig? NL-XS staan open voor vragen! Wij bieden u verschillende webhosting pakketten aan die passen bij uw situatie als bedrijf of particulier. Bij webhosting komen meerdere punten kijken, waarvoor wij zullen zorgen. Bij ons staat snelheid, backups, support, ondersteuning, beveiliging en PHP versies garant. Ook kunt u op onze site controleren of de domeinnaam die u in gedachten heeft nog beschikbaar is. Zo weet u vanuit huis, snel en gemakkelijk, of uw gedachten werkelijkheid kunnen worden.

SSL is noodzakelijk voor een betrouwbare internetconnectie, het beveiligd en codeert zodat het moeilijk is om afgeluisterd te worden. Voor grote bedrijven maar ook voor kleine bedrijven is het noodzakelijk om een goed beveiligde connectie te hebben zodat er niet gemakkelijk informatie of klanten kunnen worden gestolen. Bent u geïnteresseerd en wilt ut meer weten? dan kunt u voor meer informatie hierover en een vrijblijvend adviesgesprek over webhosting op maat kunt u terecht op onze site: www.NL-XS.com.

Cloud oplossingen

Cloud oplossingen die wij te bieden hebben zorgen er voor dat u gemakkelijk online kunt werken. U kunt overal terecht bij uw bestanden en zo is het makkelijk om dan ook overal aan de slag te kunnen. Je kunt geen bestanden meer kwijtraken op oude laptops of computers maar heeft alles in 1 plek! Ook zijn uw bestanden dubbel beveiligd met een goede verbinding. U krijgt deze cloud oplossingen op maat gemaakt, zodat alles precies naar uw wens is en er geen sprake is van beperkingen. Wij houden hierbij rekening met 6 factoren:

  • Platform: Waar wilt u een cloud oplossing? Wilt u deze bij u op locatie of wilt u deze bij ons datacenter?
  • Bereikbaarheid: Wanneer moet uw oplossing beschikbaar zijn? en hoe wordt het support en onderhoud geregeld?
  • Functie: Wat wilt u met de oplossing bereiken?
  • Support: Support is het belangrijkste! Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand klaar staat. Dag en nacht!
  • Mogelijkheden: Wat is er mogelijk en wat zijn uw wensen? Heeft het betrekking tot iets kleins, of iets groots?
  • Betrokkenheid: Om een passende oplossing te bedenken willen wij graag meer over u weten. Zo kunnen wij u optimaal ondersteunen!

Antispam

Heeft u last van spam in uw mail of online in het algemeen en wilt u hiervan afkomen door het gebruik van onze antispam dienst? Een bedrijf maakt tegenwoordig veel gebruik van communicatie via email, en het is daarom noodzakelijk dat de mailcommunicatie met klanten niet wordt verstoord door ongewenste berichten en virussen. U kunt zich er tegenwoordig goed tegen wapenen! Wij hebben verschillende mogelijkheden. Wij leveren diensten die ervoor zorgen dat alle emails die u ontvangt worden omgeleid via ons datacenter. Ons antispam dienst zorgt ervoor dat de spam uit uw emails worden gehaald zodra het door ons datacenter is geweest door een uitgebreide scan en daarna meteen wordt doorgestuurd naar uw eigen mailserver. Door onze antispam bent u verzekerd van geen spam meer in uw mail. Geen mogelijkheden meer tot virussen via een verkeerd opende mail en een betere communicatie met uw klanten!

Ontdek ons veelzijdige aanbod aan ICT oplossingen op NL-XS.com!!

Back To Top