skip to Main Content

Kerst – ICT problemen tijdens kerstdagen

ICT problemen tijdens de kerst dagen. U wilt het vast niet horen, maar het schijnt nu eenmaal zo te zijn dat computers, servers en allerlei techniek het tijdens deze dagen begeeft.

Problemen tijdens kerst

Ziet u, in die vreemde dagen tussen kerst en oudjaar, de plastic kerstboom in het magazijn vaker dan de mooie boom in uw woonkamer? Dan wordt het tijd voor verandering! De tijd om die verandering door te voeren is nu, zodat u de komende feestdagen kunt genieten van de leukere of belangrijkere dingen in het leven.

Kerst als een oplossing

Wij zijn tijdens de kerstdagen en tijdens overige zon- en feestdagen gewoon bereikbaar. Wij weten dat de wereldeconomie niet stopt buiten Nederland en dat de klant in China niets te maken heeft met onze kerstdagen. Daarom zijn wij gewoon bereikbaar en maken wij van de nood een deugt. Want tijdens kerstdagen voeren wij updates uit, zorgen wij voor veiligheid en zijn wij bereikbaar voor uw ict problemen.

Voorraad en jaaropgaaf tijdens de feestdagen?

Voorraadtellingen zijn noodzakelijk, dat weten we allemaal. Niet alleen willen we graag weten of de boekwaarde van onze voorraden wel correct is maar ook willen we verlies of diefstal monitoren en zullen we daarop moeten bijsturen. Nog steeds zijn er veel bedrijven die een jaarlijkse inventarisatie van hun voorraad uitvoeren. Vaak moeten deze bedrijven dan ook hun BTW kwartaal 4 nog boeken en jaaropgaaf maken. Dit alles moet dan tussen kerst en oud-nieuw jaar gebeuren. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die heel blij wordt van die jaarlijks terugkerende organisatie. Daarom hebben wij ook voor deze mensen de oplossing. Investeer dit jaar met kerst en geniet volgend jaar van de vrije tijd.

Want NL-XS heeft voor u de oplossingen tijdens de feestdagen.

Geinteresseerd in oplossingen om u volgend jaar een rustige kerst en prettig nieuw jaar te hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan kunnen wij u alles vertellen over onze VoIP Telefonie, Hosting en Cloudoplossingen. Dit alles onder het genot van een kerstkransje en warme kop koffie.

Vinden klanten onze bereikbaarheid belangrijk? Wij denken van wel. Lees onze succesverhalen van bijvoorbeeld een cateraar en taxibedrijf hier.

Back To Top