skip to Main Content

Online back-up – Veilig buiten de deur

Online Backup

online back-upHet zal je maar gebeuren; al je data de lucht in, opgeblazen of gewoon weg door een simpele computercrash. Ga ervoor zitten en denk erover na. De waardevolle data is voorgoed weg, waar je dagen, weken, maanden of wie weet zelfs jaren aan gewerkt hebt. Je brieven, foto’s, video’s, zelfgemaakte applicaties, noem maar op, alles verdwenen in de onherstelbare leegte. Je haalt je computerman er nog bij om te redden wat er te redden valt, maar nadat hij 2 uur voor je pc heeft geploeterd en hij je aankijkt met die wanhopige blik van “ik heb gedaan wat ik kon”, dan weet je wel hoe je laat het is. Het kan ook gebeuren door het per ongeluk verwijderen van waardevolle bestanden. In een moment van verstandsverbijstering kan het jou ook gebeuren, dat je op die deleteknop drukt en unieke bestanden, foto’s, film en noem maar op voorgoed laat verdwijnen. Hoe kun je dit euvel verhelpen? Wat is dé oplossing om ervoor te zorgen dat deze situatie bij jou niet voor zal komen? Je had online back-up nodig!

Back-up

De oplossing voor dit drama is uiteraard het aanwenden van een online back-up systeem. Veilig je data opslaan bij een professionele data security onderneming is het slimste wat je kan doen. Het vergt een kleine investering in het begin om alles te uploaden maar ongetwijfeld heb je hier jarenlang plezier van. Al je muziek staat nu beveiligd online onder de hoede van een daarvoor ontworpen server. Geen crash, geen virus kan nu nog je kostbare gegevens in gevaar brengen. De eerder genoemde data security werkt zo goed dat je je naderhand afvraagt waarom je zo lang gewacht hebt met het aangaan van een abonnement. Wanneer je daarna een kennis spreekt die nog steeds krampachtig de data op de eigen pc probeert te bewaren en zich blauw betaalt aan antivirus etc. moet je hem maar het licht laten zien van het online backuppen. Niemand vindt het leuk om met een crash of virus geconfronteerd te worden, maar hij die online zijn gegevens heeft beveiligd zal toch minder bezorgd zijn voor een cyberspace ramp die zich kan afspelen op jouw computer.

Onbezorgd surfen

De rust die je krijgt als je weet dat alles veilig met staat dankzij online back-up is je meer waard dan je denkt. Met de gevaren in internetland kun je niet voorzichtig genoeg zijn met betrekking tot het beveiligen van je gegevens. Dus mijn advies aan iedereen is zonder twee keer na te denken natuurlijk voor die online gegevens opslag te kiezen, want anders loop je gewoon simpelweg zó veel risico. Mensen slaan zichzelf voor de kop omdat ze in een moment van onhelderheid niet het juiste besluit hebben genomen. De consequenties zijn vrij hard, rigoreus en onomkeerbaar, dus wees eerlijk tegen jezelf en schaf die functionaliteit aan!

Voorbeelden zijn er genoeg, lees bijvoorbeeld ook het artikel van Vos Taxi en Touringcars, welke alle data veilig buiten de deur hebben staan.

Interesse?

Wij helpen u graag met het kiezen en inrichten van de juiste online back-up strategie. Dit kan bij ons in de cloud. Ook kunnen wij u adviseren om naar een andere partij te gaan. Dit is volledig afhankelijk van uw eisen en wensen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Of probeer onze eigen online back-up oplossing nu de eerste 30 dagen gratis via deze link.

Back To Top