ICT Waalwijk

Samen werken aan de toekomst!

NL-XS: hét ICT bedrijf in de omgeving van Waalwijk

Wanneer jouw bedrijf in Waalwijk wel wat hulp kan gebruiken op het gebied van ICT en automatisering, is het verstandig om NL-XS in te schakelen. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van ICT en kunnen jouw bedrijf helpen; 24/7, op projectbasis of voor eenmalige vraagstukken.

NL-XS

ICT-Diensten

Voor deze zaken kun je bij ons ICT bedrijf in Waalwijk terecht

NL-XS is een ICT specialist en kan ook jouw bedrijf in Waalwijk verder helpen! Heb je een goed werkend wifinetwerk nodig, bijvoorbeeld op de camping of een bedrijventerrein? Of groeit je bedrijf zodanig dat proactief systeembeheer nodig is om alles goed te kunnen faciliteren? Wat voor ICT kennis je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Waarom kiezen voor NL-XS?

Maar waarom zou je kiezen voor NL-XS? Er zijn nog heel veel andere ICT-bedrijven in de omgeving, die je waarschijnlijk allemaal prima zouden kunnen helpen met jouw vraagstukken. Echter is NL-XS anders dan andere ICT-bedrijven in de wijde omgeving van Waalwijk.

Wij zijn een automatiseringsbedrijf in de buurt van Waalwijk en bieden elk bedrijf een oplossing op maat, maar wel voor een fixed price. Je komt achteraf niet voor verrassingen te staan en daarnaast kun je je helemaal focussen op je core business; je ICT is namelijk geregeld. Daar kun je vanuit gaan. Wij zorgen ervoor dat alles altijd blijft draaien. We werken niet met uurtje factuurtje en bestoken je ook niet met rapportages over onze werkzaamheden.

Jij wilt gewoon dat het goed werkt, en daar zijn wij voor! Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kun je 24/7 bij ons terecht. Want ook wij weten dat deze storingen zich altijd voordoen wanneer het niet uitkomt.

Veilig wifinetwerk laten opzetten voor jouw organisatie in Waalwijk?

Bij NL-XS hebben we veel ervaring met het opzetten van veilige wifinetwerken. Wij kunnen op elke gewenste locatie in Waalwijk een veilig en beveiligd wifinetwerk aanleggen. Wij leveren altijd maatwerk oplossingen en kunnen het netwerk ook proactief beheren. In dit geval houden wij op afstand jouw netwerk in de gaten en maken hackers geen kans! Wil je graag de wifibeveiliging voor jouw bedrijf in Waalwijk uitbesteden aan ervaren automatiseringsbedrijf? Kies dan voor NL-XS!

VoiP telefonie

Op het gebied van VoIP telefonie kunnen wij je ook ontzorgen. VoIP heeft als voordeel dat je te allen tijde en overal bereikbaar bent op jouw zakelijke nummer. Zowel via vaste lijnen als via een tablet of een mobiele app. Ook wanneer je offline bent ben je met VoIP nog steeds bereikbaar! Bovendien betaal je per gebruiker. Hierdoor kun je heel gemakkelijk jouw telefonie laten meeschalen met groei van jouw bedrijf. Heb je interesse in VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Waalwijk? Schroom niet om contact met ons op te nemen; wij staan graag voor je klaar!

Neem contact op met ons ICT bedrijf in Waalwijk

Heeft jouw bedrijf in Waalwijk ook hulp nodig op het gebied van ICT? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Bevindt jouw bedrijf zich in Oosterhout, Dongen, Tilburg, Breda, Hoeven, Sprundel, Rijsbergen, Ulvenhout of Zundert? Ook dan kun je bij ons terecht voor ons uitgebreide dienstenpakket. Hieronder kun je lezen welke projecten we in Waalwijk al volbracht hebben en hoe we dat gedaan hebben!

Interesse in ICT Consultancy van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.