skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

NL-XS: hét ICT bedrijf in de omgeving van Waalwijk

Wanneer jouw bedrijf in Waalwijk wel wat hulp kan gebruiken op het gebied van ICT, is het verstandig om NL-XS in te schakelen. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van ICT en kunnen jouw bedrijf helpen; 24/7, op projectbasis of voor eenmalige vraagstukken.

Voor deze zaken kun je bij ons ICT bedrijf in Waalwijk terecht

NL-XS is een ICT specialist en kan ook jouw bedrijf in Waalwijk verder helpen! Heb je een goed werkend wifinetwerk nodig, bijvoorbeeld op de camping of een bedrijventerrein? Of groeit je bedrijf zodanig dat proactief systeembeheer nodig is om alles goed te kunnen faciliteren? Wat voor ICT kennis je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Waarom kiezen voor NL-XS?

Maar waarom zou je kiezen voor NL-XS? Er zijn nog heel veel andere ICT bedrijven in de omgeving, die je waarschijnlijk allemaal prima zouden kunnen helpen met jouw vraagstukken. Echter is NL-XS anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Waalwijk. Wij bieden elk bedrijf een oplossing op maat, maar wel voor een fixed price. Je komt achteraf niet voor verrassingen te staan en daarnaast kun je je helemaal focussen op je core business; je ICT is namelijk geregeld. Daar kun je vanuit gaan. Wij zorgen ervoor dat alles altijd blijft draaien. We werken niet met uurtje factuurtje en bestoken je ook niet met rapportages over onze werkzaamheden. Jij wil gewoon dat het goed werkt, en daar zijn wij voor! Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kun je 24/7 bij ons terecht. Want ook wij weten dat deze storingen zich altijd voordoen wanneer het niet uitkomt.

Neem contact op met ons ICT bedrijf in Waalwijk

Heeft jouw bedrijf in Waalwijk ook hulp nodig op het gebied van ICT? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Hieronder kun je lezen welke projecten we in Waalwijk al volbracht hebben en hoe we dat gedaan hebben!

Heb jij een dringende vraag?

Timothy Siebes – Netwerkbeheerder Ministerie BZK

NL-XS heeft voor een prettige samenwerking gezorgd tijdens de live gang van een complexe implementatie in de infrastructuur.

Sherrol Streden – Security Consultant CGI

NL-Xs are accurate in their work. They are always looking for the right solutions to help their clients. they are always willing to help collegues and are very social. I enjoyed working with NL-XS.

Projecten in Waalwijk

Samensterk-ergotherapie-waalwijk

Fax – telefonie & ICT Beheer bij SamenSterk

Fax versturen, vanaf dag 1 bij SamenSterk met NL-XS FoIP In het centrum van Brabant,…

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top