skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

NL-XS: hét ICT bedrijf in de omgeving van Zundert, Rijsbergen en Ulvenhout

Krijg je steeds meer te maken met complexe ICT vraagstukken op het werk? Vallen systemen steeds uit, wordt de website vaak gehackt, doet het internet op kantoor het niet of wordt het nu wel heel vervelend dat er maar twee mensen tegelijk aan de telefoon kunnen zitten? Dan is het nu echt tijd om een ICT bedrijf in te schakelen voor jouw bedrijf in de omgeving van Zundert en Rijsbergen. 

De ICT van jouw bedrijf in Zundert: van VoIP tot WordPress onderhoud

Je wil je niet bezighouden met ICT zaken, waar je misschien helemaal geen verstand van hebt. Je wil verder met je core business en met ondernemen. Daarom is het verstandig om NL-XS in te schakelen voor de ICT zaken van jouw bedrijf in Zundert. Je kunt bij ons terecht voor een proactieve dienstverlening op het gebied van: 

  • Domeinregistratie en webhosting: wanneer je website vaak gehackt wordt, eruit ligt of traag is, kost dit je klanten. Met domeinregistratie en webhosting bij NL-XS is dat verleden tijd. 
  • WordPress onderhoud: het is niet alleen belangrijk dat je website veilig is, hij moet ook altijd goed blijven werken. Een passend onderhoudscontract sluit je af bij NL-XS.
  • Cloud werkplekken: geen last meer van dure hardware op kantoor en flexwerken mogelijk maken, dat kan met een werkplek in de cloud.
  • Online back-up: nooit meer bang zijn dat al je belangrijke bestanden en data verloren gaan!
  • Managed werkplek: alles geregeld, van systeem- tot netwerkbeheer.
  • VoIP: bellen in de cloud en alle voordelen die daarbij komen kijken. 
  • Narrowcasting: ideaal voor interne communicatie binnen een groot bedrijf
  • Echt goede wifi binnen jouw bedrijf met managed wifi.

NL-XS is anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Zundert en Rijsbergen

In de omgeving van Zundert en Rijsbergen zitten natuurlijk wel meer ICT bedrijven, wellicht ook met gelijksoortige diensten. Waarom zou je dan voor NL-XS kiezen? Het antwoord is heel simpel: proactiviteit. Welke diensten je ook afneemt, wij zorgen er proactief voor dat alles goed blijft draaien. Als het goed is hoor je om die reden zelden wat van ons; wij zorgen er gewoon altijd voor dat goed geregeld is, zodat jij verder kan met je werk. Mocht er nu toch iets misgaan, bijvoorbeeld wanneer zich een storing voordoet, dan staan wij 24/7 voor je klaar. Want een storing doet zich natuurlijk altijd voor wanneer het niet uitkomt. Wanneer dat ook is; wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt. 

Neem contact met ons op!

Kan jouw bedrijf in Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout of omgeving ook wel wat hulp gebruiken op het gebied van ICT? Of het nu gaat om systeembeheer of WordPress onderhouden, NL-XS staat op je klaar met proactieve dienstverlening. We horen graag waarmee we je kunnen helpen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met je. Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!

Heb jij een dringende vraag?

Rutger van de Gevel – Sr. Projectleider Ministerie BZK

De expertise van NL-XS op het gebied van infrastructuur (Windows, databases, netwerken, loadbalancers, etc) waren van grote waarde voor het project waaraan we samen gewerkt hebben. NL-XS kan snel doordringen tot de kern van het probleem en een passende oplossing aanbieden.

Theo Verkerk – Adviseur Bedrijfsvoering Ministerie BZK

NL-XS heeft voor een behoorlijk periode een reeks van technische wijzigingen voor enkele van mijn klantgroepen uitgevoerd. Hierbij waren ze in essentie lid van de afdeling
implementatiediensten bij SSC ICT. In die periode hebben we regelmatig contact gehad over de uitvoering. Daarnaast gaf NL-XS ook adviezen over vraagstukken die via de klanten binnen kwamen. In die periode heb ik gemerkt dat ze bij NL-XS vakinhoudelijk veel kennis hebben, afspraken nakomen en communicatief erg sterk zijn.

Projecten in Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout

De Menmoerhoeve (Camping WIFI)

Wifi Vraag: Nee wij van NL-XS leveren geen stroom of water maar wel gegarandeerd goede…

Lees meer
Mario Passetto

Mario Pasetto uit Etten-Leur

Een nieuwe bedrijfsnaam, dat was de reden voor Mario Pasetto om contact te zoeken met…

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top