ICT Zundert

Klaar voor de toekomst: slagvaardig en flexibel

NL-XS: hét ICT bedrijf in de omgeving van Zundert, Rijsbergen en Ulvenhout

Krijg je steeds meer te maken met complexe ICT vraagstukken op het werk? Vallen systemen steeds uit, wordt de website vaak gehackt, doet het internet op kantoor het niet of wordt het nu wel heel vervelend dat er maar twee mensen tegelijk aan de telefoon kunnen zitten? Dan is het nu echt tijd om een ICT bedrijf in te schakelen voor jouw bedrijf in de omgeving van Zundert en Rijsbergen.

NL-XS

ICT-Diensten

De ICT van jouw bedrijf in Zundert: van VoIP tot WordPress onderhoud

Je wilt je niet bezighouden met ICT zaken, waar je misschien helemaal geen verstand van hebt. Je wil verder met je core business en met ondernemen. Daarom is het verstandig om NL-XS in te schakelen voor de ICT en automatiseringszaken van jouw bedrijf in Zundert. Je kunt bij ons terecht voor een proactieve dienstverlening op het gebied van:

  • Domeinregistratie en webhosting: wanneer je website vaak gehackt wordt, eruit ligt of traag is, kost dit je klanten. Met domeinregistratie en webhosting bij NL-XS is dat verleden tijd.
  • WordPress onderhoud: het is niet alleen belangrijk dat je website veilig is, hij moet ook altijd goed blijven werken. Een passend onderhoudscontract sluit je af bij NL-XS.
  • Cloud werkplekken: geen last meer van dure hardware op kantoor en flexwerken mogelijk maken, dat kan met een werkplek in de cloud.
  • Online back-up: nooit meer bang zijn dat al je belangrijke bestanden en data verloren gaan!
  • Managed werkplek: alles geregeld, van systeem- tot netwerkbeheer.
  • VoIP: bellen in de cloud en alle voordelen die daarbij komen kijken.
  • Narrowcasting: ideaal voor interne communicatie binnen een groot bedrijf
  • Echt goede wifi binnen jouw bedrijf met managed wifi.

NL-XS is anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Zundert en Rijsbergen

In de omgeving van Zundert en Rijsbergen zitten natuurlijk wel meer ICT bedrijven, wellicht ook met gelijksoortige diensten. Waarom zou je dan voor NL-XS kiezen? Het antwoord is heel simpel: proactiviteit. Welke diensten je ook afneemt, wij zorgen er proactief voor dat alles goed blijft draaien. Als het goed is hoor je om die reden zelden wat van ons; wij zorgen er gewoon altijd voor dat goed geregeld is, zodat jij verder kan met je werk. Mocht er nu toch iets misgaan, bijvoorbeeld wanneer zich een storing voordoet, dan staat ons automatiseringsbedrijf nabij Zundert 24/7 voor je klaar. Want een storing doet zich natuurlijk altijd voor wanneer het niet uitkomt. Wanneer dat ook is; wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt.

VoIP telefonie in Zundert

Wil je graag overstappen naar VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Zundert? Zoek niet verder want NL-XS helpt en ondersteunt jou met al jouw wensen t.a.v. VoIP telefonie. Wij zetten een VoIP netwerk op wat zowel online als offline voor jou werkt en je kunt met ons netwerk profiteren van diverse geavanceerde functies zoals videobellen, voicemail, groepsgesprekken en keuzemenu’s. Je betaalt daarnaast per gebruiker, dus je bent altijd verzekerd van een eerlijke prijs.

Altijd een krachtig wifinetwerk

Heb je interesse in de aanleg van een veilig wifinetwerk voor jouw organisatie in Zundert? Dan wil je natuurlijk dat dit netwerk altijd een sterk signaal heeft en dat deze ook op afstand goed beveiligd wordt. NL-XS heeft vele jaren ervaring met aanleggen van veilige wifinetwerken die wij proactief kunnen onderhouden. Met onze maatwerk oplossingen heb je altijd een veilige wifiverbinding. Bovendien zorgt onze wifibeveiliging er ook voor dat wij 24/7 voor jou klaar kunnen staan mochten zich problemen met het netwerk voordoen (ook in het weekend en tijdens zon- en feestdagen). Wil je dus een snelle en veilige zakelijke wifiverbinding? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Kan jouw bedrijf in Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout of omgeving ook wel wat hulp gebruiken op het gebied van ICT? Of het nu gaat om systeembeheer of WordPress onderhouden, NL-XS staat op je klaar met proactieve dienstverlening. Ook in Breda, Tilburg, Roosendaal, Oosterhout en Etten-Leur staan we voor je klaar! We horen graag waarmee we je kunnen helpen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met je. Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!

Interesse in ICT Consultancy van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.