skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Managed wifi

Wil je nu eens echt goede wifi op kantoor? Of klagen de bezoekers in je restaurant, camping, school of ander groot complex over slechte verbinding in bepaalde hoeken? NL-XS biedt je een volledig dekkend, veilig en beheerd wifinetwerk. Zo kun je altijd vertrouwen op een goed wifinetwerk dat naar behoren functioneert en hoef je er daarnaast niet meer naar om te kijken.

*prijzen zijn excl. aanleg netwerk

Zakelijke wifi oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat. Wanneer het gaat om wifi voor een groot terrein, zorgen we altijd voor meerdere access points zodat je in elk hoekje of gaatje een goed werkende verbinding hebt. Op afstand zorgen we voor updates op deze access points en op deze manier houden we het netwerk dan ook in de gaten. We onderhouden en beheren je wifinetwerk proactief, dus niet alleen wanneer zich problemen voordoen. Zijn er momenten waarop je verwacht dat er een piek gaat zijn in het verkeer op je wifinetwerk, dan kunnen wij het netwerk hiervoor klaarmaken. Zo heeft iedereen altijd wifi met een goede dekking.

Een veilig en professioneel wifinetwerk

Het is prettig wanneer er overal wifi en goed bereik is. Het is misschien nog wel belangrijker dat het wifinetwerk ook goed beveiligd is. We zien vaak dat de router gewoon ergens geplaatst wordt en dat er willekeurig, zowel aan personeel als aan bezoekers, wachtwoorden worden uitgedeeld. Op deze manier verlies je de controle over het gebruik en wordt er te weinig rekening gehouden met de beveiliging van het netwerk. 

Doordat wij op afstand het netwerk proactief in de gaten houden, krijgen hackers geen kans. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een gastnetwerk aan te laten leggen. Zo kunnen zowel medewerkers als bezoekers gebruikmaken van de wifi, maar kunnen gasten alleen gebruikmaken van het internet en kunnen ze geen verbinding maken met de server of interne data.

Managed wifi door NL-XS

Is jouw bedrijf ook toe aan een echt goede en veilige verbinding, dan schakel je NL-XS in. Wij leveren altijd maatwerk en kijken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het eenmalig aanleggen van het wifinetwerk of ook het maandelijks beheer, wij staan voor je klaar. Vul ons contactformulier in en wij bellen je binnen 24 uur terug! 

Interesse in managed wifi?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top