Narrowcasting

Nieuwsupdates en file informatie aan de muur!

Narrowcasting voor jouw bedrijf in Breda

Narrowcasting biedt jouw bedrijf in Breda veel verschillende mogelijkheden. Het is namelijk de ideale manier om te communiceren met je personeel wanneer het een groot bedrijf betreft. Daarnaast biedt narrowcasting ook mogelijkheden voor extern gebruik; de communicatie naar je (potentiële) klanten. NL-XS legt je graag de voordelen van narrowcasting uit, adviseert je graag en is er natuurlijk ook voor de implementatie en het onderhoud van het softwaresysteem.

Narrowcasting is al mogelijk vanaf €120 per scherm/sessie per jaar!

NL-XS

ICT-Diensten

Narrowcasting voor interne communicatie in jouw bedrijf in Breda

Wanneer je in een groot bedrijf werkt, kan het soms lastig zijn om belangrijke boodschappen goed te communiceren naar al je personeel. Zijn er nieuwe producten of diensten die verkocht worden waar alle werknemers van op de hoogte moeten zijn of zijn is er nieuw personeel? Vaak worden deze zaken via de mail gecommuniceerd; maar de ervaring wijst uit dat lang niet iedereen dit leest. Narrowcasting is daarom de ideale oplossing voor grote bedrijven. Vaak worden deze schermen op plekken gehangen waar het personeel even niets anders te doen heeft. Denk aan plekken als in de kantine, bij de lift of bij een koffiezetapparaat. 

Narrowcasting voor externe communicatie

Naast dat narrowcasting een uitstekend systeem is voor interne communicatie binnen grote bedrijven, kan het ook uitstekend gebruikt worden voor externe communicatie. In winkels, horecagelegenheden of openbare ruimtes kunnen (potentiële) klanten op deze manier geïnformeerd worden over bepaalde producten of acties. Multifunctioneel dus!

Website onderhoud

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden. Gelukkig kun je daarvoor ook bij ons terecht. Wij onderhouden, bouwen en updaten websites. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een goed beveiligde website, maar ook voor betere snelheid en up-to-date functionaliteit. Bij ons kun je terecht voor WordPress onderhoud voor een zeer lage prijs. Doordat we het onderhoud van WordPress sites volledig geautomatiseerd hebben, zijn we hier weinig tijd aan kwijt en profiteer je toch van een website die altijd up-to-date is.

Advies over het juiste webhostingpakket voor jouw bedrijf in Breda

Bij NL-XS krijg je unieke service op het gebied van webhosting.Wij adviseren je graag op het gebied van ICT vraagstukken; niet alleen op het gebied van webhosting maar we geven ook graag advies over antivirus en back-up. Wij stellen het juiste hostingpakket voor je bedrijf in Breda samen. Vul voor meer informatie het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Domeinregistratie

Bij ons kunt u ook terecht voor een goede domeinnaam. Wij weten waar deze aan moet voldoen; een goede domeinnaam is uniek en past zowel bij uw doelgroep als bij uw bedrijf. Wij helpen u graag met het bedenken en registreren van uw domeinnaam op internet. 

Webdesign & SEO

Wij werken met vaste partners voor het ontwikkelen van websites en SEO. Zo heb je bij NL-XS één aanspreekpunt voor het ontwerpen, hosten en vindbaar maken van je webshop. 

De implementatie, updates en beveiliging van narrowcasting

Heb je al eens eerder met collega’s de mogelijkheden van narrowcasting besproken en ben je benieuwd hoe dit ook in jouw bedrijf in Breda geïmplementeerd kan worden? NL-XS staat voor je klaar. Wij implementeren jouw narrowcasting systeem graag en geheel op maat. De plaatsing van de schermen is namelijk erg belangrijk; dat draagt voor een groot deel bij aan de mate waarin de berichten gelezen worden. Narrowcasting draait natuurlijk op bepaalde software die ook geïnstalleerd moet worden. Wij zorgen voor de juiste software-updates zodat uw narrowcasting systeem goed blijft functioneren. Daarnaast zorgen we ook voor de beveiliging van het systeem zodat het netwerk niet gehackt kan worden. 

Ook narrowcasting voor jouw bedrijf in Breda?

Ben je overtuigd dat narrowcasting ook voor jouw bedrijf in Breda een goede investering is? Wij helpen je dan graag verder! Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen; wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Interesse in narrowcasting van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.