skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Narrowcasting voor jouw bedrijf in Breda

Narrowcasting biedt jouw bedrijf in Breda veel verschillende mogelijkheden. Het is namelijk de ideale manier om te communiceren met je personeel wanneer het een groot bedrijf betreft. Daarnaast biedt narrowcasting ook mogelijkheden voor extern gebruik; de communicatie naar je (potentiële) klanten. NL-XS legt je graag de voordelen van narrowcasting uit, adviseert je graag en is er natuurlijk ook voor de implementatie en het onderhoud van het softwaresysteem.

Per scherm/sessie: €120 per jaar. Meer info? Neem contact met ons op! 

Narrowcasting voor interne communicatie in jouw bedrijf in Breda

Wanneer je in een groot bedrijf werkt, kan het soms lastig zijn om belangrijke boodschappen goed te communiceren naar al je personeel. Zijn er nieuwe producten of diensten die verkocht worden waar alle werknemers van op de hoogte moeten zijn of zijn is er nieuw personeel? Vaak worden deze zaken via de mail gecommuniceerd; maar de ervaring wijst uit dat lang niet iedereen dit leest. Narrowcasting is daarom de ideale oplossing voor grote bedrijven. Vaak worden deze schermen op plekken gehangen waar het personeel even niets anders te doen heeft. Denk aan plekken als in de kantine, bij de lift of bij een koffiezetapparaat. 

Narrowcasting voor externe communicatie

Naast dat narrowcasting een uitstekend systeem is voor interne communicatie binnen grote bedrijven, kan het ook uitstekend gebruikt worden voor externe communicatie. In winkels, horecagelegenheden of openbare ruimtes kunnen (potentiële) klanten op deze manier geïnformeerd worden over bepaalde producten of acties. Multifunctioneel dus!

De implementatie, updates en beveiliging van narrowcasting

Heb je al eens eerder met collega’s de mogelijkheden van narrowcasting besproken en ben je benieuwd hoe dit ook in jouw bedrijf in Breda geïmplementeerd kan worden? NL-XS staat voor je klaar. Wij implementeren jouw narrowcasting systeem graag en geheel op maat. De plaatsing van de schermen is namelijk erg belangrijk; dat draagt voor een groot deel bij aan de mate waarin de berichten gelezen worden. Narrowcasting draait natuurlijk op bepaalde software die ook geïnstalleerd moet worden. Wij zorgen voor de juiste software-updates zodat uw narrowcasting systeem goed blijft functioneren. Daarnaast zorgen we ook voor de beveiliging van het systeem zodat het netwerk niet gehackt kan worden. 

Ook narrowcasting voor jouw bedrijf in Breda?

Ben je overtuigd dat narrowcasting ook voor jouw bedrijf in Breda een goede investering is? Wij helpen je dan graag verder! Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen; wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Interesse in narrowcasting?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top