Online back-up
Verzeker je digitale data met NL-XS Breda

Online Back-up

Het meest kostbare bezit van je bedrijf? Dat zijn natuurlijk je data, foto’s, digitale eigendommen, e-mails en bestanden. Vrijwel alle data die op je computer staat is van groot belang voor je bedrijf. Wanneer alles goed gaat, staan we hier niet bij stil. Maar wanneer zich een virus, brand of crash van het systeem voordoet, realiseer je je dat echt alles op die computer staat. En je nu alles kwijt bent. Gelukkig kan dat ook anders. NL-XS staat voor je klaar met online back-up oplossingen die ervoor zorgen dat al je data altijd veilig elders is opgeslagen. Natuurlijk alleen voor jou inzichtelijk en bereikbaar. 

PC / Laptop

12,50 Per maand
  • Opslag: ongelimiteerd, FUP (fair use policy)
  • Ondersteuning mogelijk voor: SQL/Exchange/Linux/Apple/Windows

Server

60 Per maand
  • Opslag: ongelimiteerd, FUP (fair use policy)
  • Ondersteuning mogelijk voor: SQL/Exchange/Linux/Apple/Windows

Diensten als Office365

7,50 Per maand
  • Opslag: ongelimiteerd, FUP (fair use policy)

NL-XS

ICT-Diensten

Verschillende manieren van back-up voor je bestanden

Natuurlijk is er binnen je bedrijf al wel eens nagedacht over back-ups. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om back-ups te maken op een USB stick of een externe harde schijf. Dit is natuurlijk niet erg veilig, gevoelig voor diefstal en wanneer er brand uitbreekt ben je alsnog je bestanden kwijt. Daarnaast denken mensen ten onrechte dat het zetten van bestanden op Google Drive of OneDrive ook een vorm van online back-up is. Dat is niet het geval. Het is namelijk geen back-up, maar een digitale opslagmethode. Daarnaast wordt er dan ook vaak gewerkt in Google Drive of OneDrive, waardoor het dus gewoon het werkbestand is en geen back-up.

Online back-up door NL-XS

Wil je ook graag uw online back-up door NL-XS laten verzorgen? Of heb je hier nog vragen over? Wij staan voor je klaar. Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wat is een online back-up dan wel en wat zijn de voordelen?

NL-XS zorgt voor een echte, veilige online back-up. Dit is een onafhankelijke kopie, die je kunt inzien via een beveiligde omgeving. De back-up is totaal niet verbonden met je live bestanden en wordt regelmatig gemaakt. Wanneer je je bestanden dus kwijt bent, door welke oorzaak dan ook, kun je altijd je online back-up bij NL-XS raadplegen. We zorgen er altijd voor dat je bestanden opgeslagen worden met een door de overheid goedgekeurde encryptie, zodat niemand erbij kan en je bestanden goed beveiligd zijn. 

Interesse in online back-ups van NL-XS?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.