Over NL-XS

Wij zorgen ervoor dat jouw ICT services altijd werken

Over ons

Wij zijn NL-XS en we vertellen je graag meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT services altijd werken en doen dat op onze eigen manier.

Ons werkgebied bestaat onder andere uit de steden: Breda, Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Waalwijk en Zundert. Heb je hulp nodig met ICT voor jouw bedrijf in een van deze regio’s, neem dan contact met ons op.

NL-XS

ICT-Diensten

ICT services die altijd werken

Als bedrijf wil je je kunnen focussen op je core business; wat dat ook is. Je wil niet bezig zijn met updates van je website, storingen in telefooncentrales of servers die uitvallen. Daarvoor schakel je ons in. Wij helpen je graag met het focussen op je core business. Wij zorgen ervoor dat alles geheel naar wens en behoren werkt en vallen je niet lastig met wekelijkse of maandelijkse updates over onze werkzaamheden. Als alles naar behoren functioneert, weet jij voldoende. 

Altijd een fixed price: geen verrassingen achteraf

Wanneer je graag gebruik wil maken van onze diensten, gaan we eens samen aan tafel zitten. We bespreken graag jouw wensen en onze mogelijkheden en komen zo tot een oplossing op maat. We zorgen er met een fixed price voor dat jouw ICT services altijd blijven werken en je hier verder geen omkijken naar hebt.

“We spreken onze klanten het liefst zo min mogelijk; als we niets horen, betekent dit dat we het goed doen”

Flexibele service

In principe hoor, zie of spreek je ons dus niet veel. Je kan er gewoon altijd vanuit gaan dat je IT goed is. En mocht zich onverhoopt toch een noodgeval of storing voordoen, dan staan wij 24/7 voor je klaar. Ook op zondag en ook op feestdagen. Zo zorgen we ervoor dat alles altijd blijft draaien.

De IT kennis van een enterprise in jouw MKB

We hebben zowel grote enterprises als MKB’ers als klant. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om grote bedrijven te helpen en passen deze kennis ook graag toe bij MKB’ers. Andersom doen we dit ook graag. Grote enterprises denken vaak te moeilijk en zijn bereid om grote bedragen uit te geven. Wij kunnen deze grote bedrijven, met de kennis vanuit het MKB, oplossingen bieden die volledig op maat zijn, geheel naar wens en toch een stuk goedkoper zijn dan zij voor ogen hebben.

“Wij gaan voor kwaliteit en efficiëntie, niet voor uurtje factuurtje”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Diensten overzicht

Domeinregistratie & webhosting

Wij bieden niet alleen passende oplossingen op het gebied van webhosting maar ook op het gebied van domeinregistratie.

Online back-up

Wij zorgen met onze online back-up oplossingen dat uw data altijd veilig elders is opgeslagen.

VoIP telefonie

NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is. VoIP telefonie staat voor Voice over IP.

ICT consultancy

NL-XS adviseert en implementeert ook in jouw bedrijf een op maat gemaakte cloud werkplek. Overal toegang tot jouw werkplek.

Systeembeheer

NL-XS biedt proactieve IT dienstverlening op het gebied van systeembeheer en zorgen ervoor dat alles blijft draaien.

Webdesign

Het is belangrijk om je website goed te onderhouden, wij onderhouden, bouwen en updaten websites.

Narrowcasting

Met narrowcasting kan je op een duidelijke manier communiceren naar je werknemers of potentiële klanten.

WIFI oplossingen

NL-XS biedt zakelijke wifi oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd een werkende verbinding hebt, om welke locatie het ook gaat.