skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

Over NL-XS

Wij zijn NL-XS en we vertellen je graag meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT services altijd werken en doen dat op onze eigen manier.

ICT services die altijd werken

Als bedrijf wil je je kunnen focussen op je core business; wat dat ook is. Je wil niet bezig zijn met updates van je website, storingen in telefooncentrales of servers die uitvallen. Daarvoor schakel je ons in. Wij helpen je graag met het focussen op je core business. Wij zorgen ervoor dat alles geheel naar wens en behoren werkt en vallen je niet lastig met wekelijkse of maandelijkse updates over onze werkzaamheden. Als alles naar behoren functioneert, weet jij voldoende. 

Altijd een fixed price: geen verrassingen achteraf

Wanneer je graag gebruik wil maken van onze diensten, gaan we eens samen aan tafel zitten. We bespreken graag jouw wensen en onze mogelijkheden en komen zo tot een oplossing op maat. We zorgen er met een fixed price voor dat jouw ICT services altijd blijven werken en je hier verder geen omkijken naar hebt. 

“We spreken onze klanten het liefst zo min mogelijk; als we niets horen, betekent dit dat we het goed doen”

Flexibele service

In principe hoor, zie of spreek je ons dus niet veel. Je kan er gewoon altijd vanuit gaan dat je IT goed is. En mocht zich onverhoopt toch een noodgeval of storing voordoen, dan staan wij 24/7 voor je klaar. Ook op zondag en ook op feestdagen. Zo zorgen we ervoor dat alles altijd blijft draaien.

De IT kennis van een enterprise in jouw MKB

We hebben zowel grote enterprises als MKB’ers als klant. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om grote bedrijven te helpen en passen deze kennis ook graag toe bij MKB’ers. Andersom doen we dit ook graag. Grote enterprises denken vaak te moeilijk en zijn bereid om grote bedragen uit te geven. Wij kunnen deze grote bedrijven, met de kennis vanuit het MKB, oplossingen bieden die volledig op maat zijn, geheel naar wens en toch een stuk goedkoper zijn dan zij voor ogen hebben. 

“Wij gaan voor kwaliteit en efficiëntie, niet voor uurtje factuurtje”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top