skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

VoIP telefonie voor je bedrijf

Bel je nog “traditioneel” binnen je bedrijf? Dat brengt heel wat onhandigheden en onnodige kosten met zich mee! Overstappen op zakelijke VoIP telefonie is een veel beter idee. VoIP telefonie staat voor Voice over IP, wat dus niet meer betekent dan bellen via internet. Je hebt natuurlijk al een internetverbinding, en deze kun je ook gebruiken om te bellen. NL-XS implementeert VoIP telefonie graag zodat je bedrijf altijd en overal bereikbaar is.

Waarom zou je kiezen voor VoIP telefonie voor je bedrijf in Breda?

Je bent natuurlijk al wel bekend met het nieuwe werken. Met zijn allen in de cloud; zo is werken vanaf iedere locatie mogelijk. Ideaal natuurlijk; zeker wanneer je op deze manier ook met je collega’s kan bellen. Tegen een vast bedrag per maand per gebruiker, kun je gebruikmaken van een eigen telefooncentrale in de cloud. Je hebt ook geen omkijken meer naar aanleg en onderhoud; je maakt gebruik van onze eigen beveiligde cloud. 

VoIP telefonie laten implementeren door NL-XS

NL-XS is dé specialist op het gebied van ICT oplossingen en we hebben dan ook al veel verschillende bedrijven mogen voorzien van VoIP telefonie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van VoIP telefonie voor je bedrijf in Breda? Heb je er nog vragen over of ben je benieuwd of jouw wensen en eisen ook mogelijk zijn? Wij vertellen je er graag meer over. Vul ons contactformulier in en wij zorgen dat we binnen 24 uur contact met je opnemen.

De voordelen van zakelijke VoIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie biedt je bedrijf in Breda veel verschillende voordelen:

  • Je bent overal bereikbaar via je vaste nummer; ook op mobiel via een app. We zorgen voor een seamless integratie tussen vast en mobiel.
  • Ook wanneer internet uitvalt, ben je nog steeds bereikbaar
  • Er zijn geen investeringskosten maar een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Je hoeft geen investeringen te doen in apparatuur, installatie of onderhoud
  • Doordat je per gebruiker betaalt, kan de telefooncentrale makkelijk met je meegroeien en eventueel ook weer krimpen
  • Je profiteert van diverse geavanceerde functies zoals videobellen (voor hetzelfde tarief als normaal bellen), voicemail, keuzemenu’s en groepsgesprekken
  • Je bespaart met VoIP telefonie direct op je maandelijkse telefoonkosten

Interesse in VoIP?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top