skip to Main Content

Webhosting - website en e-mail altijd bereikbaar!

Webhosting

Is uw website is niet voldoende bereikbaar of beveiligd?

Heeft uw webdesigner of website ontwikkelaar het af laten weten en komt deze zijn of haar afspraken niet na?

Wordt u niet gevonden in Google of werkt uw e-mail niet goed?

Elke minuut die u onbereikbaar bent kost u klanten! 

Wij leveren passende oplossingen in domeinregistratie, webhosting, webdesign en website onderhoud.

Webhosting Partner Breda
Op maat gemaakt

Passende hosting voor grote ondernemingen en kleinere bedrijven. Wij zorgen voor een samenstelling die past bij de eisen en wensen. Onze eigen cloud omgeving is een prima plaats voor uw hosting en website.

Cloud

De cloud omgeving wordt door onze eigen techneuten beheerd, hierdoor zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij vertellen er graag over, maar u kunt natuurlijk ook alles lezen op ons blog over onze diensten webhosting, cloud en domeinregistratie.

Onderhoud

Onderhoud aan uw website? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, wij onderhouden bouwen en updaten websites. Hiermee zorgen wij niet alleen voor uw veiligheid maar ook betere snelheid en up-to-date functionaliteit.

Keuze mogelijkheden

Wij zijn uniek, de keuze van het pakket voor uw website en of e-mail is aan u, maar niet alleen de keuze. Vanuit onze ICT Advies dienst geven u naast juist advies over webhosting ook advies over antivirus en back-up.

Domeinregistratie

Ook voor een goede domeinnaam bent u bij ons aan het juiste adres. Een internet adres of domeinnaam is uniek en moet passend zijn bij uw doelgroep, bedrijfsnaam of website.

Wij kunnen u helpen bij het verzinnen, bedenken en registreren van uw domeinnaam op internet.

Design en SEO

Voor het ontwikkelen van websites hebben wij vaste partners. Op deze manier heeft u een aanspreekpunt voor het ontwerpen, hosten en bereikbaar zijn van uw digitale visitekaartje of webshop.

Bestel direct

Direct bestellen kunt u via onderstaande knop, mocht u maatwerk wensen hebben, neem dan eerst contact met ons op of bekijk ons youtube kanaal.

Back To Top