skip to Main Content
✓ Vast contactpersoon ✓ Persoonlijk contact ✓ Flexibele & snelle werkwijze

WordPress onderhoud

Onderhoud van je WordPress website is erg belangrijk. Gelukkig kun je daarvoor ook bij ons terecht. Wij onderhouden, bouwen en updaten WordPress websites. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een goed beveiligde website, maar ook voor betere snelheid en up-to-date functionaliteit. Je kunt bij ons terecht voor WordPress onderhoud voor een zeer lage prijs. 

WordPress onderhoudsabonnement

Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van een WordPress onderhoudsabonnement bij NL-XS. Je kunt dit direct online bestellen, maar we adviseren je ook graag zodat je een weloverwogen keuze kan maken en je het juiste WordPress onderhoudsabonnement voor jouw website kiest.

Welk WordPress onderhoudscontract past bij jouw website?

Maar hoe weet je nu welk WordPress onderhoudscontract het beste is voor jouw website? Een van de meest gekozen pakketten is het complete Wordpres onderhoud pakket. Hierbij wordt je website geüpdatet, worden er back-ups gemaakt en worden ook plugins geüpdatet. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. Zit de hosting van je website al bij ons, dan kunnen we ook zorgen voor een Office365 mailbox waarmee je altijd en overal bij je mail kan. Ook kun je je mailbox naar NL-XS migreren of je hele website naar ons migreren. We vertellen je hier graag meer over zodat we samen een goed WordPress onderhoudscontract kunnen opstellen wat helemaal bij jouw bedrijf en website past.

WordPress onderhoud: kan ik dat niet zelf?

Natuurlijk kun je zelf plugins updaten en je wachtwoord regelmatig wijzigen. Echter is goed WordPress onderhoud veel meer dan dat. Zo moeten thema’s, plugins of de WordPress software zelf geüpdatet worden, maar wel voorzichtig. Tijdens het updaten kunnen bijvoorbeeld conflicten ontstaan waardoor bepaalde onderdelen niet meer werken. Hierdoor kan de website er zelfs volledig uit liggen. Het is daarom verstandig om het doen van updates en ander WordPress onderhoud uit te besteden aan NL-XS. 

WordPress onderhoud door NL-XS

Wanneer je zeker wil weten dat je website altijd blijft werken, snel en up-to-date is, is het verstandig om WordPress onderhoud uit te besteden aan NL-XS. We zorgen altijd voor een fixed price, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Vul voor meer informatie ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

WordPress onderhoudsabonnement: meer dan alleen updaten

WordPress onderhoud is meer dan alleen plugins en thema’s updaten. Wanneer je WordPress onderhoud uitbesteedt aan NL-XS ben je ervan verzekerd dat uw website goed blijft werken, snel en goed beveiligd is. Dit doen we onder andere door de volgende werkzaamheden uit te voeren: 

  • het optimaliseren van de WordPress database waarbij we loze data verwijderen. Het gaat hier om data die toch achterblijft wanneer er iets van de website verwijderd is
  • het onderhouden van plugins, dus niet alleen het updaten ervan. Het gebeurt regelmatig dat de ontwikkelaar van de plugin deze niet meer onderhoudt. Wanneer er lange tijd geen onderhoud gepleegd is, wordt de plugin onveiliger en is er dus een grotere kans op een hack
  • het doen van premium updates. Niet alle updates kunnen worden uitgevoerd vanaf het dashboard. Premium onderdelen zoals een betaald thema of betaalde plugin moeten soms handmatig geüpdatet worden
  • zorgen voor goede back-ups. We zorgen regelmatig voor back-ups van je website, zodat je niet alles kwijt bent als het toch een keer verkeerd gaat.

Interesse in WordPress onderhoud?

Laat het ons weten. Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Back To Top